Ledig stilling:

Tilkallingsvikarer i skole og SFO skoleåret 22/23 i Rauma kommune

Søknadsfrist: Løpende

Tilkallingsvikarer i skole og SFO skoleåret 22/23 i Rauma kommune

Grunnskolen har behov for tilkallingsvikarer, både lærere og barne- og ungdomsarbeidere/assistenter, som kan dekke korttidsfravær blant ansatte for skoleåret 2022-2023.

Vi søker fortrinnsvis etter utdannet personale med formalkompetanse inn mot grunnskolens område.For lærervikar gjelder formalkompetanse iht. kompetanseforskrift som godkjent grunnskolelærer 1-7 eller 5-10, og tilsvarende eks. allmennlærere.

For assistentstillinger ønskes fortrinnsvis utdanning retta mot barn og unge (barne- og ungdomsarbeiderfaget).

Foruten faglige kvalifikasjoner vil det legges vekt på egnethet, samarbeidsevne, lojalitet, evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar. Søkere må trives med å arbeide med mennesker, være fleksibel og løsningsorientert.

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: Løpende

Arbeidsgiver: Rauma kommune

Sted: Møre og Romsdal, Rauma kommune

Stillingstittel: Tilkallingsvikar

Heltid / Deltid: Tilkalling

Ansettelsesform: Tilkallingsvikariat

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss kollegaer som SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause, som vil bidra positivt til å nå våre mål sammen og holde kommunens visjon levende, samt som ser sin rolle og legger innsats i vårt felles ansvar for å bidra aktivt i arbeidet til Rauma-innbyggernes beste.

Vi tilbyr

Et godt fag- og arbeidsmiljø, godt samarbeid både i egen avdeling og tverrfaglig, og vil gi interessante utfordringer og muligheter. Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Kommunen kan være behjelpelig med å skaffe bolig og gir flyttegodtgjørelse etter regulativ.

Søknad sendes:

Interesserte søkere må angi i søknaden ønsket arbeidssted og stilling, ved flere ønsker i prioritert rekkefølge, samt periode en er disponibel for å arbeide.

Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli tatt i betraktning ved tilsetting.

Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registerer/oppdaterer din CV med utdannelse og kompetanse i søknadsskjemaet. Du trenger ikke legge ved attester og vitnemål til elektronisk søknad, men vi ber om at disse taes med på evt intervju.Lønn-/personaldrift kan kontaktes for rettledning vedr elektronisk søknad pr mail lonn@rauma.kommune.no. Vi kan ikke tildele eller endre på passord, men for øvrige spørsmål er vi behjelpelig med det vi kan.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste, samt at for ansettelse i skolen kreves at gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, fremlegges ved tilsetting. Politiattest kreves bare av søkere som får tilbud om stilling, og skal derfor ikke legges ved søknaden.

Da dette er ei generell utlysning er det løpende frist for å registrere søknad/interesse ut skoleåret 2022-2023. Aktuelle søkere vil bli kontaktet av den aktuelle skole ved behov for vikarer gjennom hele skoleåret august 2022-juni 2023.

www.rauma.kommune.no

Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her.

Velg en avdeling fra listen for å komme videre til søknadsskjemaet

Avdeling:

Skole
Isfjorden skole
Åndalsnes barneskole
Måndalen skole
Åfarnes skole
Åndalsnes ungdomsskole
Rauma Voksenopplæringssenter

Søknadsfrist: Løpende

Arbeidsgiver: Rauma kommune

Velkommen til verdens beste kommune for naturglade mennesker! Hos oss kan du både ha en givende jobb og en aktiv fritid. Du har kort vei til naturopplevelser uansett hvor du befinner deg i kommunen. Kommunesenteret Åndalsnes ligger innen 1-2 timers kjøretur til Molde og Ålesund lufthavn, og Raumabanen gjør at du kan reise miljøvennlig med tog til Rauma. Kommunen har et bredt og fremoverlent næringsliv og satser aktivt på turisme og gode opplevelser for alle. Kjente turistmål som Trollstigen, Romsdalseggen, Rampestreken og Romsdalsgondolen finner du her, og vi har et spennende og variert kulturliv med Rauma kulturhus som motor. Norsk fjellfestival, Trollveggen Triathlon og Rauma Rock er tre av folkefestene som skaper liv og røre. Velkommen til naturgledekommunen Rauma!

Powered by Labrador CMS