Ledig stilling:

Bærumsskolen søker lærere

Søknadsfrist: 12.02.2023

Men hvorfor akkurat bærumsskolen?

Du har kanskje sett deg ut en skole eller to som du synes virker spennende. Kanskje på grunn av noen lærere du kjenner, elevene, fremkommeligheten, fasilitetene, uteområdene eller inntrykket du fikk fra en av videoene mange av dem har laget. Ja, for de har du vel sett?

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: 12.02.2023

Arbeidsgiver: Bærum kommune

Sted: Skole i Bærum

Stillingstittel: Lærer

Heltid / Deltid: Heltid / Deltid

Ansettelsesform: Fast / Vikariat

Det er en hel rekke gode grunner til å velge hver og en av de 42 skolene i Bærum kommune. Det er i tillegg et knippe gode grunner til å velge Bærum kommune rent generelt.

En av de beste er at Bærum kommune er et godt sted å være ny lærer. Vi har en egen ordning for alle nyansatte – om du så er helt fersk i faget eller en durkdreven veteran. Vi er dessuten en kommune som satser på skolen, med kompetanseutvikling og faglige nettverk. Bærum kommune har en tydelig plan for skolen og politikere med engasjement for skolens oppdrag.

I Bærum skal både elever, lærere og skolen selv være godt rustet for fremtiden. For å sikre det, er vi opptatt av å være i utvikling. Søkelyset er på læring, gode relasjoner, livsmestring og tilpasning til samfunnsutviklingen; læring i det 21. århundre. Vi ønsker, til enhver tid, å være en relevant og aktiv samfunnsaktør.

Å jobbe som lærer i en stor kommune med robuste skoler og fagmiljøer, innebærer å være del av et godt faglig og sosialt profesjonsfellesskap som virkelig vil noe med innsatsen sin. Å få være del av dette laget gir gode muligheter for deg med rett kompetanse, samt evne og vilje til samspill med kolleger. Vi deler alle en vilje til å bidra til å åpne dører mot verden og fremtiden for elevene våre.

Ved å følge denne lenken, vil du se alle våre ledige stillinger og kunne lese mer om de ulike skolene i Bærum.

Bli med og sett spor.

Søknadsfrist: 12. februar 2023

Powered by Labrador CMS