Ledig stilling:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Administrerende direktør

Søknadsfrist: 07.10.2022

En av de mest sentrale stillingene i det kulturelle kretsløpet kan bli din!

Kopinor står foran en interessant utvikling, og søker nå en administrerende direktør som får ansvar for å videreutvikle organisasjonen i møte med blant annet økende digitalisering. Du vil legge til rette for produkt- og tjenesteutvikling, ha ansvaret for organisasjonens daglige drift og lede dedikerte og kompetente medarbeidere med lang erfaring.

Fakta om stillingen:

Søknadsfrist: 07.10.2022

Arbeidsgiver: Kopinor

Sted: Oslo

Stillingstittel: Administrerende direktør

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

En sentral oppgave blir å ivareta medlemmenes interesser, og sikre en god forvaltning av deres rettigheter og samtidig møte brukerbehovet med gode løsninger. For å få dette til må du være fleksibel og analytisk, samtidig som du har god rolleforståelse og kan legge til rette for godt samarbeid på alle nivåer. Du har god innsikt i kultur- og kunnskapsfeltet og hva det betyr å forvalte åndsverk både nå og i fremtiden.

Vi tror du har høyere utdanning og ledererfaring, kombinert med strategisk teft og god digital forståelse. Erfaring fra det offentlige rom, samt internasjonal erfaring vil være en fordel. Du har samtidig et sterkt engasjement for kultur, utdanning og samfunnsoppdraget til Kopinor.

Som leder er du fremtidsrettet og samlende, har gode kommunikasjonsferdigheter og evner å skape tillit i alle ledd – både internt og eksternt. Du er kommersielt anlagt, en erfaren forhandler, og fremoverlent og klok i møte med et sammensatt interessentbilde.

For den rette kandidaten er dette en unik mulighet til å levere på Kopinors viktige samfunnsoppdrag og ruste virksomheten for fremtiden.

Administrerende direktør rapporterer til styret.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Atle Ronglan, 966 27 089,
Jette Christensen, 958 52 870, Marius Malmer, 900 96 824 eller
Benedicte Marie Andersen, 478 21 687.

Søknad med CV sendes snarest og senest innen 7. oktober.
Du kommer til elektronisk søknad ved å trykke her.

Arbeidsgiver: Kopinor

Kopinor tilgjengeliggjør åndsverk, og sikrer inntektsgrunnlaget til rettighetshaverne, slik at nye verk kan bli skapt. Kopinor er en kollektiv forvaltningsorganisasjon av opphavere og utgivere i til sammen 23 medlemsorganisasjoner. Kopinor forhandler og inngår avtaler om kopiering og annen bruk av åndsverk i skoleverket, universiteter og høgskoler, statlig og kommunal administrasjon, kirker og trossamfunn og store deler av organisasjons- og næringslivet. Avtalene gir brukerne rett til å kopiere til og fra trykt og digitalt materiale og inngås på vegne av norske og utenlandske rettighetshavere. Kopinor hadde i 2021 vederlagsinntekter på 390 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS